^На врх

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


СПС

Одговорно за будућност

СПС

Одговорно за будућност

Гласајте СПС!

Get Adobe Flash player

ДОБРОДОШЛИ У СПС

Untitled-19.jpg

Претрага

Најновије вести

У Градском одбору Социјалистичке партије Србије у Крушевцу, 26.01.2020. године потпредседник Главног одбора ове странке Бранко Ружић, одржао је састанак са функционерима СПС – а Расинског округа. Припремамо се за предстојеће изборе на републичком о локалним нивоима и очекујем бољи тезултат у односу на претходне јер имамо најквалитетније кадровске потенцијале који су спој младости и искуства, рекао је између осталог Бранко Ружић, нагласивши да Социјалистичка партија Србије ове године обележава тридесет година постојања.

У Крушевцу је 26. јануара 2020. године, потредседник ГО СПС и координатор СПС за Централну Србију Бранко Ружић, одржао први припремни оперативни састанак са руководством СПС, у свих 6. општина Расинског округа. На овом изузетно посећеном скупу социјалиста Расинског округа, од стране потпредседника Бранка Ружића издати су задаци за организације и руководства СПС у градској организацији СПС Крушевац и Општинским организацијама СПС Трстеник, Александровац, Варварин, Брус и Ћићевац.

На овом састанку именован је шеф изборног штаба СПС за Расинки округ - Зоран Анђелковић-Баки, бивши генерални секретар СПС-а, бивши министар. Зоран Анђелковић је истакнути члан СПС-а, човек који је познаје партијску структуру, не само у нашем округу него и у Србији. За Крушевац је за шефа изборног штаба именован Драгољуб Раичевић, за Трстеник Зоран Брадић, за Александровац Зоран Ћоћић, за Брус Стефан Атанасковић, за Варварин Братислав Ташић, за Ћићевац Горан Мацић. Задатак шефова изборних штабова је да у најкраћем временском периоду од 5 дана формирају изборне штабове и започну активности како би СПС потпуно спремна ушла у изборни процес за предстојеће Парламентарне и локалне изборе. Сви присутни су дали апсолутну подршку председнику Социјалистичке партије Србија за све што чини као лидер СПС и као министар први потпредседник Владе РС и министар иностраних послова. Састанку је присуствовао проф др Предраг Марковић - потпредседник Главног одбора СПС-а

У оптимистичкој атмосфери одржан је овај партијски скуп коме су присуствовали председници и секретари Градског и Општинских одбора  СПС Расинског округа, председник и секретар Окружног одбора СПС Расинског округа, чланови Главног одбора и Надзорног одбора СПС, председнице и секретарке Форума жена, председници и секретари социјалистичке омладине, као и активисти СПС. Ауторитативно безпоговорно прихватање добијених задатака од стране рководства и органа СПС из Расинског округа, гаранција су успешности у предстојећим изборима. Све изборне активности СПС ће координирано спроводити са нашим традиционалним коалиционим партнером Јединственом Србијом.

Живела Србија!

Живела Социјалистичка партија Србије!