foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

ДОБРОДОШЛИ У СПС

Untitled-34.jpg

Спот СПС-ЈС Крушевац 2020

Претрага

Најновије вести

Ивица Дачић - председник Социјалистичке партије Србије је од стране председника Републике Србије и СНС-а Александра Вучића предложен за председника Народне скупштине Репубике Србије. Наш председник је врло успешно обављао најодговорније државне функције у Србији. Био је народни посланик, председник Владе републике Србије, министар полиције, први потпредседник Владе, министар иностраних послова. Све ове дужности је обављао у интересу народа. Његов рад је оцењиван високим оценама од грађана, предлагача на ове функције и оних који су му били сарадници. Социјалисти Крушевца са поносом су примили ову вест. Дају пуну подршку свом председнику убеђени да ће ову високу дужност обављати још успешније од предходних. Живела Србија ! Срећно и успешно председниче Дачићу.

ГО СПС Крушевац

 

За сваког државотворног политичара највећа је част бити на челу највишег представничког тела и носиоца уставотворне и законодавне власти у Републици Србији, изјавио је за Танјуг председник СПС Ивица Дачић, пошто је председник Александар Вучић саопштио да ће актуелни министар спољних послова убудуће бити на челу новог парламента.

Дачић се захвалио Вучићу на том предлогу уз поруку да само “уједињена Србија може да одговори изазовима који ће нас чекати у наредном периоду”.

“Заједно са председником Републике Србије и Владом Републике Србије, Народна скупштина ће дати кључан допринос развоју и будућности Србије, уз пуно јединство које обезбеђује стабилност и просперитет земље”, поручио је Дачић.