foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

ЗАОКРУЖИ БРОЈ 2.

ДОБРОДОШЛИ У СПС

Untitled-8.jpg

Спот СПС-ЈС Крушевац 2020

Претрага

Најновије вести

ЗА ВЕЛИКИ ДОПРИНОС РАЗВОЈУ КРУШЕВЦА СКУПШТИНА ГРАДА ДОДЕЛИЛА ПРИЗНАЊА ИСТАКНУТИМ СОЦИЈАЛИСТИМА

Поводом дана града Видовадана градоначелница града Крушевца Јасмина Палуровић је уручила признања града.

 

ПЛАКЕТУ ГРАДА КРУШЕВЦА ЈЕ ДОБИО Живан Николић


ПЛАКЕТУ ГРАДА КРУШЕВЦА - ЖИВАНУ  НИКОЛИЋУ,  истакнутом привреднику и носиоцу одговорних функција у граду, за резултате остварене у области привреде и развоју локалне самоуправе.

Живан Николић рођен је 1941.године у Рибару. Завршио је Правни факултет и током дугогодишњег радног века обављао је значајне  функције у привреди и локалној самоуправи.        Живан Николић  је био  секретар Техничког школског центра у Крушевцу , затим директор Конфекције „Звезда“ Крушевац ,  директор предузећа“ ФАМ Инех“ Крушевац.
       
Живан Николић од установљавања вишестраначког изборног система у континуитету од 1992. до 2016. године вршио је функцију одборника у Скупштини града Крушевца и одборник  је са најдужим одборничким стажом у локалом парламенту. Обављао је дужност председника Скупштине града Крушевца у периоду од 2013-2016. године, председник Комисије за прописе  у више мандата, као и члан бројних скупштиниских радних тела.   Обављао  је дужност председника  одборничке групе Социјалистичке партије Србије,  члана Главног одбора СПС, чији је члан од оснивања и члан Статутарне комисије СПС.
   
Поред тога, био је и члан Скупштине регионалне привредне коморе Краљево у два мандата, председник Скупштине удружења текстилне индрустрије Регионалне привредне коморе Краљево, Члан Извршног одбора „Југобанке“ Крушевац, председник Управног одбора Рибарске бање и председник Управног одбора Телевизије Крушевац. Такође био је члан председништва Кошаркашког клуба „Напредак„ Крушевац и председник Кошаркашког клуба „Напредак“.

ПОХВАЛУ ГРАДА КРШЕВЦА ЈЕ ДОБИО Миладин Исаиловић


 
ПОХВАЛУ ГРАДА КРУШЕВЦА - МИЛАДИНУ  ИСАЈЛОВИЋУ за дугогодишњи друштвени рад и неговање историје и традиције крушевачког краја.
 
Миладин Исајловић- рођен 10.10.1943. године у Судимљи. Био је председник Општинске конференције омладине Крушевац. Учесник је више омладинских радних акција, четири пута прогашаван за ударника. Био је секретар Општинског синдикалног већа, директор Спортског центра, организатор већег броја културних акција у оквиру такмичења села са подручја општине Крушевца. Покретач и оснивач Филозофске књижевне школе и секретар КПЗаједнице од 1986 до 1996 кад је отишао у пензију. Члан је  Одбора за прославу Шест векова Крушевца.

ЧЕСТИТИТКЕ НА ВИСОКИМ ПРИЗНАЊИМА !
 
ГО СПС Крушевац