foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Претрага

Најновије вести

SPS-PUPS - odbornici u Skupštini grada - 26.05.2008  
Autor ljuba   
Monday, 26 May 2008
26.05.2008. godine, u prostorijama SPS-a Kruševac u Obilićevoj 30,  na sednici Izvršnog odbora SPS-a Kruševac, jednoglasno je usvojen predlog za odbornike SPS-a u novom sazivu skupštine grada. Kao što je poznato SPS je na lokalnim izborima u koaliciji sa PUPS-om osvojio 7 mandata, i po već potpisanom sporazumu sa SRS-om i DSS-om, formiraće skupštinsku većinu.

Vladimir Tasić otvara sednicu izvršnog odbora SPS-a Kruševac
 

Zatim je Miroljub Denić pročitao predloge komisije

Politika SPS-a je da se ove godine odbornička grupa izrazito podmladi, tako da će se u novom sazivu Skupštine grada Kruševca, od odbornika koju Već činiči odborničku grupu SPS-a u Skupštini opštine Kruševac, naći samo jedan odbornik i to Slobodan Lazić, raniji predsednik odborničke grupe.


Siniša Maksimović


Dakle, odbornici SPS-a i PUPS-a biće: Siniša Maksimović, Slobodan Lazić, Ivan Aksentijević, Danijela  Erčević, Rade Cvetković, Ljubiša Čolaković i Angelina Milosavljević (PUPS). 

 


Goran Ćirić i Ivan Aksentijević
 

 

Za zamenika predsednika Skupštine Grada Kruševca predložen je Siniša Maksimović, za sekretara Goran Ćirić, a za predsednika odborničke grupe SPS-a u Skupštini grada Kruševca predložen je Ivan Aksentijević.

 


Rade Cvetković i Bojana Djordjević


Svi su sa Pažnjom slušali predloge: Radomir i Andreja


Dragiša, Kepa i Karajović


Zoran, Ljuba i Dragiša


Živan, Marko, Peko i Zoran


Slika sa odbornikom za uspomenu - Bojana i Rade


Ćira, Ljuba i Laza


Razmena utisaka posle sednice

 

Poslednji put ažurirano ( Monday, 26 May 2008 )