СПС-ПУПС-ЈС - Бр 2

IMG_9320.JPG

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

ПРЕТРАГА

КО ЈЕ НА МРЕЖИ

Ко је на мрежи: 6 гостију и нема пријављених чланова

СТАТИСТИКА САЈТА

Посетиоци
29
Чланци
218
Број прегледа чланака
530110

ПОДРШКА ИВИЦИ ДАЧИЋУ ОД СТРАНЕ ГРАДСКОГ ОДБОРА СПС КРУШЕВАЦ

ПОДРШКА ИВИЦИ ДАЧИЋУ ОД СТРАНЕ ГРАДСКОГ ОДБОРА СПС КРУШЕВАЦ

Градски одбор СПС Крушевац,одаје велико признање председнику Владе Републике Србије Ивици Дачићу и преговарачком тиму Владе Републике Србије, у принципијелним ставовима, којима су заступали интересе грађана Републике Србије, приликом процеса преговарања о будућем статусу Косова и Метохије под посредништвом Европске уније у Бриселу.

Још једном је јасно упућена порука народима света, да Србија никада неће признати постојање квази државне творевине назване Косово, на делу своје триторије.

Влада Републике Србије, недвосмислена је у ставу, да су у процесу наметнутих преговора у Биселу, најважнији интереси Републике Србије и грађана Републике Србије који живе на територији Косова и Метохије, па је у том правцу и водила дуготрајне исцрпљујуће преговоре и још једном доказала велику преговарачку способност и одлучност да неће прихватити било какво решење супротно Резолуцији Народне скупштине Републике Србије о Косову и Метохији.

Принципијелност и одлучност у изношењу ставова у преговорима, значајно допринисе подизању угледа Државе Србије, Владе Републике Србије и Ивце Дачића, као председника Владе Републике Србије.

Социјалисти Крушевца, су охрабрени јединством у прегварачком тиму Владе Републике Србије у Бриселу и дају пуну подршку председнику Ивици Дачићу за досадашњи начин руковођења преговорима у име Републике Србије.

ГРАДСКИ ОДБОР СПС КРУШЕВАЦ