СПС-ПУПС-ЈС - Бр 2

IMG_9320.JPG

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

ПРЕТРАГА

КО ЈЕ НА МРЕЖИ

Ко је на мрежи: 3 гостију и нема пријављених чланова

СТАТИСТИКА САЈТА

Посетиоци
29
Чланци
218
Број прегледа чланака
516253

ЊИХОВ ОСМЕХ НЕМА ЦЕНУ - Добровољно давање крви

У оквиру пројекта "Њихов осмех нема цену" који Форум жена крушевачког СПС-а спроводи већ пет година, 16 августа 2013. године одржана је акција добровољног давања крви. Ово је иначе дванаеста акција по реду, а социјалисти се сваке године одазивају апелу Института за трансфузију крви Србије и на тај начин прикупе и преко 50 јединица те драгоцене течности.

По речима координарке пројекта "Њихов осмех нема цену", Јелене Ђорђевић, до краја године као и претходних планирају се акције помоћи пре свега најмлађима.

"До краја године одржаће се још једна акција добровољног давања крви, затим правимо пројекте у виду хуманитарних концерата и турнира где ћемо прикупити средства за наше најмлађе суграђане који су болесни и ето, Форум жена СПС-а труди се да уз велику подршку Градског одбора СПС-а и младих социјалиста заиста ради што више и неким нашим примером дамо осталима како треба да се ради и да једноставно морамо да усмеримо пажњу ка оном најмањем човеку, да сваког треба да саслушамо и да покушамо да помогнемо сваком ко нам се за то обрати" речи су Јелене Ђорђевић, подпредседнице Форума жена Градског одбора СПС-а у Крушевцу.

Данашњој акцији прикључили су се чланови и симпатизери Градског одбора СПС-а у Крушевцу прикупивши преко 30 јединица крви.
 

Ненад Блажић и Јелена Ђорђевић