СПС-ПУПС-ЈС - Бр 2

IMG_9204.JPG

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

ПРЕТРАГА

КО ЈЕ НА МРЕЖИ

Ко је на мрежи: 6 гостију и нема пријављених чланова

СТАТИСТИКА САЈТА

Посетиоци
29
Чланци
218
Број прегледа чланака
534244

ПРЕДСЕДНИК ИО ГО СПС И МИНИСТАР У ВЛАДИ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ БРАНКО РУЖИЋ ПОСЕТИО ГРАДСКИ ОДБОР СПС КРУШЕВАЦ

Председник Извршног одбора Главног одбора Социјалистичке партије Србије и Министар задужен за Евроинтеграције у Влади Републике Србије Бранко Ружић је дана 30 октобра 2013 године у градском одбору СПС Крушевац одржао радни састанак са председницима и секретараима Општинских одбора Расинског округа. Састанком је председавао Синиша Максимовић, председник Окружног одбора за Расински округ СПС .Састанку су присуствовали чланови ИО ГО СПС Владимир Тасић и Дејан Миловановић и саветник у ГО СПС Марко Вукомановић. Министар Ружић је од стране председника Општинских одбора др Новице Адамовића-Александровац, Радомира Милуновића-Трстеник, Владимира Тасића-Крушевац, Боривоја Видојковића-Ћићевца и Драгана Станојевића-Варварин, информисан о активностима у Социјалистичкој партији Србије на подручју Расинског округа. Председник Извршног одбора ГО СПС,је присутне информисао о најзначајнијим догађањима која се предузимају од стране председника СПС Ивице Дачића и Владе Републике Србије на афирмацији политике Социјалистичке партије Србије. Такође, присутни су упознати и са активностима органа СПС које се свакодневно обављају у циљау приближавања идеја СПС као једине праве партије левице грађанима Србије и које за циљ имају јачање полтичке улоге СПС у народним масама. Председник ИО Главног одбора СПС Бранко Ружић, оценио је рад органа СПС у Градском одбору Крушевац и општинским одборима у Расинском округу Варварин, Ћићевац, Трстеник, Александровац, високом оценом са захтевом руководствима и свим члановима СПС да још одлучније раде на афирмацији наше социјалистичке политике.

Пре самог састанка Окружног одбора СПС-а за Расински округ Бранка Ружића и његове сараднике примили су: Владимир Тасић - председник ОО СПС Крушевац, Синиша Максимовић - заменик градоначелника Крушевца и Живан Николић - председник скупштине града Крушевца


Бранко Ружић изjавио jе данас у Крушевцу да jе Србиjа направила велике кораке у процесу европских интергациjа и да ће наjвећи изазови ка пуноправном чланству бити финансиjски капацитет за спровођење реформи друштва и наш менталитет.