СПС-ПУПС-ЈС - Бр 2

IMG_9227.JPG

ПРЕТРАГА

КО ЈЕ НА МРЕЖИ

Ко је на мрежи: 3 гостију и нема пријављених чланова

СТАТИСТИКА САЈТА

Посетиоци
29
Чланци
219
Број прегледа чланака
549524

КАНДИДАТИ СПС-А КРУШЕВАЦ ЗА НАРОДНЕ ПОСЛAНИКЕ НА ИЗБОРИМА 16.03.2014. ГОДИНЕ

Крушевац, 29.01.2013.  и 30.01.2013. године
ГРАДСКИ ОДБОР СПС КРУШЕВАЦ ОДРЕДИО КАНДИДАТЕ ЗА НАРОДНЕ ПОСЛAНИКЕ НА ВАНРЕДНИМ ПАРЛАМЕНТАРНИМ ИЗБОРИМА 16.03.2014. ГОДИНЕ

Бојана Ђорђевић и Синиша Максимовић, кандидати СПС-а Крушевац за народне посланике

Градски одбор СПС Крушевац, је седницом одржаном 29. јануара 2014.године, отпочео изборне активности за ванредне парламентарне изборе. Размотрен је предлог Владе Републике Србије, учињен Председнику Републике Србије, за распуштње Парламента, па је оцењено да је предлог Владе веома афирмативан за рад председника СПС Ивицу Дачића, у својству председника Владе Републике Србије и да је Србија постигла у време његовог мандата јули 2012 до јануара 2014.године веома значајне резултате, посебно по питању међународне политике и најзначајнијег успеха отпочињања званичних преговора са Европском унијом о придруживању Србије Европској унији. Такође је истакнуто да осим полтичке похлепе највећег коалиционог партнера у Влади Србије СНС, никаквих других реалних разлога није било да се распишу ванредни парламентарни избори. СПС, се никада није бојала избора, па и сада изборе прихвата као нормалану политичку активност у апсолутној уверености да ћемо постићи бољи изборни резултат него 2012. године.

Одлуком органа СПС од 27.01.2014. године, одлучено је да Расински округ на листи за избор Народних посланика буде заступљен са 6. кандидата од чега два кандидата предлаже Градски одбор СПС Крушевац. Градски одбор СПС Крушевац, оцењујући рад досадашњег Народног посланика Бојане Ђорђевић и председника СПС за Расински округ и потпредседника СПС Градски одбор Крушевац, Синише Максимовића, донео је једногласну одлуку да кандидати за Народне посланике на листи СПС буду БОЈАНА ЂОРЂЕВИЋ, дипл.ецц из Крушевца досадашњи Народни посланик и СИНИША МАКСИМОВИЋ, ецц, из Крушевца председник Окружног одбора СПС за Расински округ.

Инфо СПС Крушевац


Владимир Тасић председава седницом Општинског одбора СПС-а Крушевац


Радна атмосвера у СПС-у Крушевац пред предстојеће изборе