СПС-ПУПС-ЈС - Бр 2

IMG_9253.JPG

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

ПРЕТРАГА

КО ЈЕ НА МРЕЖИ

Ко је на мрежи: 2 гостију и нема пријављених чланова

СТАТИСТИКА САЈТА

Посетиоци
29
Чланци
218
Број прегледа чланака
526215

ПРЕДСТАВЉАЊЕ КАНДИДАТА ЗА НAРОДНЕ ПОСЛАНИКЕ СА ИЗБОРНЕ ЛИСТЕ КОАЛИЦИЈА - ИВИЦА ДАЧИЋ - СПС-ПУПС-ЈС

11.02.2014. године - Бела сала КЦК
ПРЕДСТАВЉАЊЕ КАНДИДАТА ЗА НAРОДНЕ ПОСЛАНИКЕ СА ИЗБОРНЕ ЛИСТЕ КОАЛИЦИЈА - ИВИЦА ДАЧИЋ - СОЦИЈАЛИСТИЧКА ПАРТИЈА СРБИЈЕ - ПАРТИЈА УЈЕДИЊЕНИХ ПЕНЗИОНЕРА СРБИЈЕ - ЈЕДИНСТВЕНА СРБИЈА

Наша коалиција је једина која на овим просторима опстаје више од 6.година, што је пре свега резултат правог избора искрених политичких партнера, као и резултат рада које је колаиција постигла учествујућу у вођењу државе и Српског народа у протеклим годинама. Сигурно је, да политичке партије, Социјалистичка партија Србије, Партија уједињених пензионера Србије и Јединствена Србија и данас имају велику подршку међу грађанима Србије и зато је задатак свих нас који учествујемо у изборима тежак. Грађане, наше бираче, не смемо разочарати и морамо поново победити, како би смо наставили да Србију водимо путевима за које смо добијали велику подршку.

Морамо се подсетити најважнијих државних послова које је наша Колаиција на челу са Ивицом Дачићем председником Владе Републике Србије и председником СПС учинила:
 • -Увели смо безвизни режим са земљама Европске уније и омогућили грађанима Србије да слободно путују Европом;
 • -Отпочели смо преговоре уз подршку Европске уније око решавања статуса Косова и Метохије, као недељиве територије Републике Србије;
 • -Добили смо датум око отпочињања преговора са Европском унијом о приступању Србије Европској унији;
 • -Званично смо отпочели преговоре о приступању Србије Европској унији;
 • -Закон о раду, Закон о приватизацији и Закон о стечају, вратили смо из процедуре и спречили усвајање ових прописа којима се угрожавају егзистенција и лично достојанство грађана Србије;
 • -Ми се залажемо за упошљавање Србије, а не за отпуштање и затварање фабрика и радних места;
 • -Било је још много других послова који без великог рада и ангажовања чланова Коалиције СПС-ПУПС-ЈС не би у Србији били урађени, а тичу се интереса свих наших грађана;
 • -За велики допринос изузетног побољшавања и повећања међународног положаја и угледа Србије, а са искреним уважавањем међународне заједнице носилац наше изборне листе Ивица Дачић је номинован као први Србин у историји за најпрестижнију светску награду „НОБЕЛОВУ НАГРАДУ ЗА МИР“. Сама номинација од стране међународне заједнице, најбоља су потврда огромног рада Ивице Дачића, као председника Владе Републике Србије за допринос који је дао да се Србија поштује и на Истоку и на Западу.

Кандидати за народне посланике на листи Ивица Дачић - СПС-ПУПС-ЈС


Владимир Тасић и кандидати за народне посланике на листи Ивица Дачић - СПС-ПУПС-ЈС
 
У наставку прочитајте ко су кандидати СПС-ПУПС-ЈС:

На предлог СПС кандидовани су:
 • БОЈАНА ЂОРЂЕВИЋ, дипл.економиста, из Крушевца, рођена 15. јануара 1976. године у Крушевцу, запослена у Пословном центру Крушевац, прва жена Народни посланик из Крушевца у историји вишестраначког политичког система, досадашња Народна посланица, члан СПС од оснивања.
 • СИНИША МАКСИМОВИЋ, економиста из Крушевца, рођен 13. новембра 1959. године, до сада је обављао бројне функције у професионалном и политичком ангажовању. Био је командант радне акције изградња Аутопута у Параћину, и обнови земљотресом порушеног Копаоника у Брусу. Истакнути омладински руководилац у Србији, управник хотела „Јуниор“ у Брзећи, одборник СО Крушевац и заменик председника Скупштине Града Крушевца, секрертар и председник Окружног одбора СПС за Расински округ, сада је заменик градоначелника Крушевца, члан СПС од оснивања.
 • ЗОРАН АНЂЕЛКОВИЋ-БАКИ, професор из Варварина, рођен 1958. године, обављао бројне друштвено-политичке функције. Посланик у Народној Скупштини Србије, Посланик у Савезној скупштини Југославије, Министар у Влади Републике Србије, Председник привременог покрајинског већа за Косово и Метохију, Генерални секретар Социјалистичке партије Србије, сада је Народни посланик у Народној скупштини Републике Србије.
 • РАДОМИР МИЛУНОВИЋ, дипл.инг пољопривреде из Трстеника, рођен 10. априла 1964.године. Завршио полљопривредни факултет у Београду. Обављао велики број професионалних и политичких функција. Директор пољопривредне задуге „Почековина“, члан ИО општине Трстеник, помоћник председника општине Тртеник, сада је заменик председника општине Трстеник, председник ОО СПС Трстеник, заменик председника Оружног одбора СПС за Расински округ, члан Главног одбора СПС, члан СПС од оснивања.
 • др РАДИЦА КРПИЋ, лекар -специјалиста из Бруса, рођена 6.фебруара 1962. године у Брусу. Медицински факултет завршила у Београду, где је специјализирала медицину рада, обављала је бројне друштвено политичке функције у Социјалистичкој партији Србије и Општини Брус, запослена је у Дому здравља Брус, а сада обавља функцију саветника председника Општине Брус за здравство. Члан СПС од оснивања.
 • ЗОРАН ЋОЋИЋ, дипл.инг.пољопривреде из Александровца, рођен 17. децембра 1968. године у Александровцу. Заваршио пољопривредни факултет у Београду, запослен у предузећу „Мерлини“ доо. Бави се пчеларством и узгојем црвеног воћа на мањим парцелама. Ожењен је отац четворо деце. Члан СПС од оснивања.

На предлог ПУПС кандидовани су:
 • АНГЕЛИНА МИЛОСАВЉЕВИЋ, дипл.инг.технологије из Крушевца, рођена 1944. године у Здравињу. Технолошко металуршки факултет завршила у Београду, као стипендиста ХИ“Милоје Закић“ из Крушевца. Обављала је дужност Републичког инспектора за заштиту животне середине. Била је одборник у Скупштини општине Крушевац у два мандата. Члан је ПУПС-а од 2005. године.
 • МИЛИВОЈЕ ЕРЧЕВИЋ, пензионер из Трстеника, рођен је 30.марта 1950.године. Инжењер је организације рада. Обављао велики број привредних активности у гиганту „ Прва Петолетка“ из Трстеника. У три мандата је био одборник у Скупштини општине Трстеник. Сада је члан Општинског већа Трстеник и председник Општинског одбора ПУПС-а у Трстенику.

На предлог ЈС кандидовани су:
 • ВЕСНА ЖИВКОВИЋ,струковни васпитач из Крушевца, рођена 8.фебруара 1965. године. Завршила струковне студије и специјалистичке студије. Запошљена у ПУ“Ната Вељковић“ у Крушевцу где је обављала све стручне послове од приправника, васпитача, главног васпитача. Сада је директор Предшколске установе „Ната Вењковић“. Мајка је троје деце. Члан је Градског и Окружног одбора Јединствене Србије у Крушевцу.
 • РАДОСЛАВ КОМЛЕНОВИЋ, професор физичког васпитања из Крушевца, рођен је 24. јуна 1964. године. Завршио факултет физичке културе у Београду. Радио као професор физичке културе у ОШ“Васа Пелагић“ Падеж, ОШ“Бранко Радичевић“ Бивоље. У привреди радио као менаџер у Компанији „Цептер“. Од 2007. године директор је структуре у „УНИКА“ осигурању у Србији. Био је одборник Скупштине града Крушевца, градски Већник, а сада је Народни посланика Народне Скупштине Републике Србије са листе Ивица Дачић-СПС-ПУПС-ЈС. Председник је Градског одбора Јединствене Србије Крушевац.
 • ЈЕЛЕНА ВУЈИЋ, дипл.правник из Александровца, рођена је 22.јануара 1979. године. Завршила је Правнио факултет на Универзитету у Нишу. Један је од оснивача НВО“Правна кућа“. Обавила је приправнички стаж у Основном суду у Александровцу. Веома активна на програмима правне заштите грађана. Председник је Општинског одбора Јединствене Србије у Александровцу, члан је Окружног одбора ЈС за Расински округ и члан Главног одбора ЈС. Удата је и мајка једног детета.