СПС-ПУПС-ЈС - Бр 2

IMG_9133.JPG

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

ПРЕТРАГА

КО ЈЕ НА МРЕЖИ

Ко је на мрежи: 3 гостију и нема пријављених чланова

СТАТИСТИКА САЈТА

Посетиоци
29
Чланци
218
Број прегледа чланака
538756

Почела предизборна кампања СПС-ПУПС-ЈС

Предизборни караван СПС-ПУПС-ЈС за председничке, републичке и локалне изборе кренуо је 07.04.2012 године из Прокупља величанственим митингом у хали спортова. На првој промоцији као гости били су и одборници са листе СПС-ЈС из Крушевца, руководство и млади чланови СПС-а из Крушевца. Погледајте детаље и придружите нам се у реализацији програма социјалне правде!


Будући и садашњи председник Србије - Ивица Дачић и Славица Ђукић-Дејановић
 
Ја сам из Топлице кренуо ка Београду и у свом животу, а и у овој кампањи. Ја вам не обећавам да ћу да идем иза вас, него да ћу да вас водим ! “овим речима је Ивица Дачић, кандидат за председника Републике Србије и носилац парламентарне листе испред Коалиције СПС-ПУПС-ЈС, почео предизборни скуп у Прокупљу, и поручио : “ Зато је мој слоган – Само јасно, чврсто и одлучно – јер је овој земљи потребан неко ко ће да лупи руком о сто. Ми не желимо паре богатих, а гласове сиромашних. Остали нека објасне одакле им паре за скупе спотове и билборде. Узели су од богатих, а од вас сиромашних желе гласове“.
 

Руководство СПС-а Крушевац - Владимир Тасић, Синиша Максимовић,
Иван Аксентијевић и Петар Степановић-Пепи


Драган Марковић Палма, председник ЈС

Обећавамо грађанима Србије социјални програм којим би се заштитили незапослени, стари, немоћни и сиромашни. За тако одговоран задатак ова коалиција има способне људе, са знањем и искуством који боље од свих других знају да решавају и ове проблеме “ рекао је Драган Марковић Палма, председник ЈС на предизборном скупу Коалиције СПС-ПУПС-ЈС који је одржан у Прокупљу.


Милан Кркобабић потпредседник ПУПС-а

Милан Кркобабић потпредседник ПУПС-а на у оквиру кампање у Топлочком округу је изјавио: “ Ова коалиција је једина која зна шта хоће а шта неће. Чујемо од многих да неће Косово. По томе се разликујемо од њих. Хоћемо стабилну Србију, Србију која брине за обичне људе. Ово је једина коалиција чији је рејтинг растао у протекле четири године “.
 


Весело је било на почетку, а славиће се победа и по окончању избора
 

Долазак Ивице Дачића у препуну халу спортова у Прокупљу


Први ред