СПС-ПУПС-ЈС - Бр 2

IMG_9115.JPG

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

ПРЕТРАГА

КО ЈЕ НА МРЕЖИ

Ко је на мрежи: 13 гостију и нема пријављених чланова

СТАТИСТИКА САЈТА

Посетиоци
29
Чланци
218
Број прегледа чланака
529882

ОКРУЖНИ ОДБОР СПС-а ЗАСЕДАО У КРУШЕВЦУ

СЕДНИЦА ОКРУЖНОГ ОДБОРА СПС ЗА РАСИНСКИ ОКРУГ

У Крушевцу је дана 12. фебруара 2013. године, одржана седница Окружног одбора СПС за Расински округ. На седици у пруству председника општинских одбора СПС Крушевац, Трстеник, Брус, Варварин, Александровац и Ћићевац, чланова Главног одбора СПС са подручја Расинског округа, размотрена је актуелна политичко безбедоносна ситуација у СПС.

Социјалисти Расинског округа јединствени су и непоколбељиви у подршци председнику СПС Ивици Дачићу, за политику коју води као председник Владе Републике Србије и председник Социјалистичке партије Србије. Такође социјалисти Расинског округа најоштрије осуђују све непринципјелне, лажне нападе на председника СПС Ивицу Дачића, који су присутни у медијској кампањи која се води против председника СПС и Социјалистичке партије Србије.

Ово је још један од безуспешних покушаја разбијања јединства у СПС, па смо одлучни да се свим расположивим средствима боримо против хушкачких напада на Ивицу Дачића и СПС, која је најпринципијелнија политичка снага у Србији за очување територијалног интегритета, решавање Косовско Метохијског питања и добијања датума за отпочињање преговора са Европском унијом. Председник Дачић је данас личност којој се верује у светској и домаћој јавности, па су лажни напади на њега и политику коју води пре свега усмерени на заустављање реформи у Србији на чијем је челу наш председник.

Седницом је председавао председник Окружног одбора Расинског округа Синиша Максимовић.


  Седници Окружног одбора СПС Расинског округа присуствовали су представници
свих градских и општинских одбора СПС-а


Седницом је председавао председник Окружног одбора Расинског
округа Синиша Максимовић.