СПС-ПУПС-ЈС - Бр 2

IMG_9251.JPG

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

ПРЕТРАГА

КО ЈЕ НА МРЕЖИ

Ко је на мрежи: 9 гостију и нема пријављених чланова

СТАТИСТИКА САЈТА

Посетиоци
29
Чланци
218
Број прегледа чланака
529898

СПС КРУШЕВАЦ У ПОСЕТИ КЛУБУ РАДНИКА ИЗ СРБИЈЕ У ИНСБРУКУ, АУСТРИЈА

ДЕЛЕГАЦИЈА ГРАДСКОГ ОДБОРА СПС КРУШЕВАЦ У ПОСЕТИ КЛУБУ РАДНИКА ИЗ СРБИЈЕ У ИНСБРУКУ, АУСТРИЈА

У оквиру културне сарадње КУД „Миодраг Вучковић“ Здравиње и Клуба радника из Србије КСУД “Братство“ у Инсбруку Аустрија, делегација Градског одбора СПС Крушевац боравила је у Аустрији у периоду од 21. до 25. фебруара 2013. године.

КУД „Миодраг Вучковић“, у неколико наврата је дао богат културно уметнички програм, за наше грађане који привремено бораве на раду у Аустрији. Сусрет Крушевљана и радника и из Србије и бивших република СФРЈ протекао је у обострано срдачној атмосфери. Наши грађани су својом љубазношћу, срдачношћу и гостопримством угостили култруне и јавне раднике из Крушевца, уз обострано обећање да ће се сви видови сарадње у наредном периоду проширити на све врсте стваралашта.

Међу културним радницима Крушевца били су и истакнути предствници Градског одбора СПС Крушевац и то Синиша Максимовић - члан Главног одбора СПС, Милутин Тасић - члан Главног одбора СПС, Предраг Петровић - члан Извршног одбора ГО СПС Крушевац, Момир Вишњић - члан ИО ГО СПС Крушевац, Драгиша Ђурђевић - члан Општинског одбора СПС и председник КУД Миодраг Вучковић“ Здравиње.


Делегација СПС-а у Аустрији
 

Синиша Максимовић - члан Главног одбора СПС поздравља домаћине из
КСУД “Братство“ у Инсбруку Аустрија