СПС-ПУПС-ЈС - Бр 2

IMG_9089.JPG

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

ПРЕТРАГА

КО ЈЕ НА МРЕЖИ

Ко је на мрежи: 9 гостију и нема пријављених чланова

СТАТИСТИКА САЈТА

Посетиоци
29
Чланци
218
Број прегледа чланака
529885

Ивица Дачић посетио Р. Бању

05.11.2011. године, Председник СПС-а, Заменик председника владе РС и Министар полиције Србије Ивица Дачић је посетио Расински округ и присуствовао отварању велнес-центра у Рибарској бањи. Ивица Дачић је данас посетио Расински округ, саопштено је из МУП-а Србије. Дачић је обишао Полицијске станице у Ћићевцу и Варварину, као и Полицијску управу Крушевац, а вечерас ће посетити и Полицијску станицу у Трстенику. Министар полиције, како је наведено, присуствовао је и свечаном отварању велнес-центра у Рибарској бањи, а том приликом му је уручена "Златна повеља" Рибарске бање. Уручењу повеље присуствовали су и социјалисти Крушевца које је предводио председник Градског одбора СПС-а Крушевац Владимир Тасић.


Ивица Дачић говори

ИЗЈАВА ИВИЦЕ ДАЧИЋА, ВИЦЕПРЕМИЈЕРА СРБИЈЕ

- Рибарска Бања је доказ исправности нашег опредељења да национална богатства треба да остану у власништву државе Србије и Српског народа. Многе државе, а међу њима и Словенија, задржале су државну својину над националним и природним ресурсима, што је добра поука и за нас. Томе иде у прилог и искуство Мађарске, која од бањског туризма приходује неколико милијарди евра.

Морамо неговати сећања на наше великане из прошлости и историјске догађаје, јер народ који тако ради имаће и срећну будућност.

Ја потичем иза планине Јастребац, из херојске Топлице, одакле је чувени Гвоздени Топлички пук, најодликованија српска јединица. Ратна застава овога пука била је на гробу Краља Петра Првог, а „Марш на Дрину“ је компонован у част топличког официра, који је погинуо у Првом светском рату.

Бели анђео ће кад тад бити јачи од „Милосрдног анђела“.


Владимир Тасић - Председник градског одбора СПС-а Крушевац


Ивица Дачић са члановима руководства СПС Крушевац
Синиша Максимовић, Драгољуб Раичевић и Горан Ћирић
DRUGI PIŠU - KURIR