foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Претрага

Најновије вести

У организацији Градског одбора СПС-а Крушевац, данас, у суботу 13. јуна 2015. године, гости Социјалистичке партије Србије у Крушевцу, су биле  чланице Форума жена СПС Београдских  општинa: Чукарица, Палилула, Врачар и Нови Београд. Посета је организована у циљу размене искустава и знања из свих сфера које се тичу Програм и активности Социјалиста, а у циљу укључивања жена у друштвене активности у већем обиму ,како би се на најбољи могући начин остварила начела социјалне правде и једнакости међу грађанима Србије и створили услови за лепши, богатији и безбеднији живот нашој држави.

Размена искустава снажне организације Форума жена из главног Градa, а и једне од најбољих и најактивнијих организација Форума жена, у Србији, из Крушевца, драгоцено је сазнање да се са још више ентузијазма укључимо у све свере друштвеног живота.   Скупу су се обратили председник СПС-а Крушевац Владимир Тасић, потпредседник и Народни посланик Синиша Максимовић, председница Форума жена  Градског одбора СПС Крушевац, Десанка Шљивић, као и гошће Председнице Форума жена Чукарица, Милијана Синђелић, потпредседница Гордана Аданчић, председница ФОЖ Звездара Славица Сурдулић и председница ФОЖ Нови Београд, Рада Мартиновић. На овом састанку гошће су изнеле импресије, деловањем и великим бројем акцијама ФОЖ у Крушевцу, које су пре свега усмерене на најосетљивији део угрижених грађана ,децу, жене и старе особе.

Након дружења у просторијама градског одбора и пројекције филма о активностима Форума жена СПС Крушевац, гошће су у друштву домаћина посетиле Цркву Лазарицу и Легат Милића од Мачве "Косово, први праг Србије".


Слика за успомену испред споменика Косовским јунацима


Владимир Тасић - председник ГО СПС Крушевац поздравља гошће


Синиша Максимовић - народни посланик у Скупштини Србије

Милијана Синђелић, председница Форума жена СПС Чукарица


Десанка Шљивић - председница форума жена СПС-а Крушевац