СПС-ПУПС-ЈС - Бр 2

IMG_9055.JPG

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

ПРЕТРАГА

КО ЈЕ НА МРЕЖИ

Ко је на мрежи: 2 гостију и нема пријављених чланова

СТАТИСТИКА САЈТА

Посетиоци
29
Чланци
218
Број прегледа чланака
538751

ДАЧИЋ: Спреман сам да будем председник!

Београд 21.04.2012- године -АРЕНА

Председнички кандидат коалиције СПС-ПУПС-ЈС Ивица Дачић, са предизборног скупа у Београду, поручио је да је улог ових избора Србија и обећао да ће сачувати Србију као што је сачувао и Социјалистичку партију Србије.

Великом митингу коалиције СПС-ПУПС-ЈС у Београдској Арени присуствовали су и прдставници ове коалиције из Града Крушевца.


Ивица Дачић - кандидат за председника Србије

"Препород је могућ само ако је праведан, душа Србије је једнакост. Нећу дозволити да поново буде преварена радничка класа. Нисам лажни кандидат да бих узео гласове другима већ желим да се ставим у службу народа", рекао је Дачић у београдској Арени.

Он је поручио да је та коалиција за демократску Србију јаких институција и обећао обнављање поверења народа, а никако дељење функција. "Залажемо се за једнакост без протежирања блиских и повлађивања богатима и моћнима. Бранићемо земљу по сваку цену", рекао је Дачић.

Лидер СПС-а најавио је борбу за "поносну, јаку Србију, државу, велику по поштовању", а као приоритет навео Србију социјалне правде, поштовање радничке класе, старих, болесних. "Глас за мене је сигуран глас, јер јасно говорим шта ћу да радим и чврст сам у одбрани онога што дефинишемо као национални интерес. Спреман сам да доносим одлуке у интересу Србије", рекао је лидер социјалиста.

Како је закључио да "6. маја неће бити победа те коалиције, већ победа народа и државе".

Председник ПУПС-а Јован Кркобабић нагласио је да коалиција СПС-ПУПС-ЈС "није обична коалиција, већ покрет за стварање Србије по моделу најуспешнијих европских земаља, уз задатак враћања равноправноти свим грађанима".

Према речима лидера ЈС Дагана Марковића коалиција око социјалиста имаће више од 50 посланика, а Ивица Дачић биће председник земље који ће се борити против беле куге, незапослености, лоше инфраструктуре, услова у школству и здравству.

"Рођени је победник и сигуран сам да ће на овим изборима дати победнички погодак, како приличи центарфорима који носе број 9", уверен је кандидат за градоначелника Београда Александар Антић.

Председнички кандидат Ивица Дачић каже да је спреман да преузме функцију председника државе који би се залагао за једнакост и социјалну правду. 
 
"Сачувао сам партију када је пала, кад смо били нокаутирани, али смо се подигли као феникс, сачувао сам партију, сачуваћу и Србију", рекао је Дачић на изборној конвенцији у Београдској арени која је била испуњена присталицама коалиције.

Дачић је још рекао да је грађанима потребна слободна Србија која неће бити под било чијом окупацијом или утицајем, додајући да је Европска унија средство за бољи живот, а не циљ.

Извори Бета и РТС