foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Претрага

Најновије вести

Поводом међународног празника жена у Дому СПС-а у Ћићевцу је 8 марта 2015. године  организован традиционални коктел за даме уз одличну поезију песника из Крушевца, Ћуприје и Ћићевца и савршену музику оркестра Мирослава Стаменковића Линде и Томице Недељковића на фрули.

Запажен наступ на овој манифестацији имали су чланови Удружења песника Србије - ПоезијаСРБ са седиштем у Крушевцу и песници из Крушевца који су говорили своје стихове и то: Љубодраг Обрадовић, Светлана Ђурђевић, Саша Милетић и Никола Стојановић. Посебне аплаузе бројне публике побрали су говорећи поезију Јелена Ђорђевић и Милија Вуковић... Поезију су говорили и песници из Ћуприје: Бора Благојевић, Милка Ижогин, Слободан Ивановић-Стубички, Матилда Јанковић и Гордана Марковић и наравни песници из Ћићевца: Бранко Ћировић Ћиро, Боривоје Видојковић, Томислав Живковић-Тома Липа и Тања Петровић.  У паузи између два блока поезије организована је и модна ревија младих манекенки из Ћићенца... Наравно одабран је и најбољи штанд са старом народном храном у такмичењу које је организовало Удружење жена *НЕКАД И САД* из Ћићевца, а радове је оцењивао жири у саставу Милија Вуковић, Боса Морачанин и Љубодраг Обрадовић.

Организацију целе манифестације на својим плећима изнео је општински одбор СПС-а из Ћићевца на челу са Драгишом Ивановићем - председником Општинског одбора СПС-а Ћићевац и Бором Видојковићем бившим председником. Манифестација је била изузетно посећена а међу гостима био је и Владимир Тасић, председник Градског одбора СПС-а из Крушевца.
 

Песници из Крушевца, Ћуприје и Ћићевца


Гости ма манифестацији били су и Владимир Тасић - председник ГО СПС Крушевац
и Јелена Ђорћевић председник одборничке групе СПС-а у Крушевцу


На крају се и запевало: Бора Бидојковић, Љубодраг Обрадовић и Драгиша Ивановић


Жири: Милија Вуковић, Боса Морачанин и Љубодраг Обрадовић