foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Претрага

Најновије вести


Одржана централна изборна конвенција СПС-ЈС-ЗС пред 20.000 људи у Штарк Арени

26 новембра, 2023 у 18:34

ДАЧИЋ: ОСИГУРАЋЕМО СТАБИЛНОСТ И СИГУРНОСТ ЗА НАШУ ОТАЏБИНУ Циљ Социјалистичке партије Србије је да осигура стабилност и сигурност нашег народа и зато очекујемо победу на предстојећим изборима, заједно са Српском напредном странком, поручио је данас Ивица Дачић, председник Социјалистичке партије Србије на централној конвенцији Коалиције СПС-ЈС-ЗС, одржаној у Београдској арени у присуству 20 хиљада људи. „Пред нама је време које тражи искуство, стабилност и јединство. Надам се да сам кроз године служења стекао искуство које ћу користи да осигурамо стабилност и сигурност наше отаџбине, уз паметно вођство нашег председника Александра Вучића. Ако народ жели да ја будем председник Владе, заједно можемо много“, поручио је Дачић на централном предизборном скупу.

Крушевац пружа подршку Коалицији СПС ЈС "ИВИЦА ДАЧИЋ - ПРЕМИЈЕР СРБИЈЕ", под редним бројем 2! Идемо на велики скуп подршке нашем лидеру!

Председник Социјалиста подсетио је да су главни циљеви СПС-а заштита суверенитета и територијалне целовитости Србије, снажан економски просперитет наше земље, заштита свих друштвених група којима је подршка Србије неопходна, јачање економије и угледа Србије у свету и неговање солидарности и узајамног поштовања као основних, али запостављених вредности. Дачић је рекао да је у последњих 10 година промењено „лице“ Србије, јер је темељ одговорне политике коју СПС води са партнерима, Српском напредном странком и председником Вучићем, те да ће политика остати снажна, стабилна и сигурна Србија за сваку породицу. Дачић је додао да, док год буде подршке народа, Косово никад неће бити независно, што међународна заједница подржава и толерише, а да ће приоритет наше националне политике остати Република Српска и подршка пријатељским земљама као што су Русија и Кина. Према његовим речима, неопходно је да Србија буде политички стабилна као у последњих 10 година, као и да се сачувају основни принципи међународног права, реформски процеси као што је историјска незапосленост, али и настави и осигура улагање у науку, дигитализацију, брине о пољопривреди и сељаку, осигура социјална једнакост грађана и уведу социјално гарантоване пензије и систем народног здравља.„Желимо јаку војску и полицију, јер без тога нема јаке Србије. Потребна нам је друштвена солидарност која се временом изгубила. И наравно, поштовање и једнакост за жене, које су темељ овог друштва и темељ политичке и породичне стабилности“, оценио је Дачић. Дачић је закључио да је кључ политичке стабилности победа на предстојећим изборима, јер се у наредним годинама доносе најважније одлуке за Србију и позвао народ да подржи Александра Вучића за председника Србије.На централној конвенцији Коалиције СПС-ЈС-ЗС обратили су се и председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма, председник Зелених Србије Иван Карић, председник градске организације СПС-а Никола Никодијевић, унук некадашњег председника Марко Милошевић, председник Савеза пензионера Србије Андреја Савић, председник удружења „Наша Дрина“ Игор Брауновић и председник Социјалистичке партије Републике Српске Петар Ђокић. ИНформативна служба ГО СПС

 
 
 

У Београдској Штарк Арени, 26.11.2023. одржан је  велики предизборни митинг коалиције ИВИЦА ДАЧИЋ - ПРЕМИЈЕР, на коме је присуствовало 20. 000 присталица ове коалиције. 

Лидер Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић поручио је данас на централној конвенцији у Београду да је циљ да Социјалистичка партија Србије и Српска напредна странка освоје већину на наредним изборима 17. децембра. „Пред нама је време које тражи искуство и стабилност. Надам се да сам кроз године служења стекао искуство које ћу користити како бих осигурао стабилност и сигурност наше отаџбине. Уз паметно вођство, председника Републике Александра Вучића и ако народ тако жели, мене као председника владе можемо много”, рекао је Дачић.Он је истакао да у београдској Арени где се одржава конвенција има 20.000 људи, додајући да тај број људи не може било ко осим СНС и њихове коалиције да окупи. „Желим да кажем унапред, да ако народ жели да ја будем председник владе, који су најјачи, најважнији циљеви. То су заштита суверенитета и територијалне целовитости Србије, снажан економски просперитет и раст стандарда грађана, пуна заштита свих којима је подршка друштва неопходна, јачање улоге и угледа Србије у свету”, рекао је Дачић, преноси Танјуг. Такође, истакао је и неговање солидарности и међусобног поштовања као основних, али запостављених вредности друштва. „Ми нисмо желели изборе. Али кад су избори већ расписани, шта нам друго преостаје него да завршимо и ставимо тачку. Очекујемо победу на овим изборима”, поручио је Дачић. /Izvor Politika/