foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

ЗАОКРУЖИ БРОЈ 2.

ДОБРОДОШЛИ У СПС

Untitled-34.jpg

Спот СПС-ЈС Крушевац 2020

Претрага

Најновије вести

Razgovovori SPS-a i DS-a u Kruševcu - 31.10.2008.
Autor ljuba   
Friday, 31 October 2008

На састанку извршног одбора СПС-а Крушевац, одржаног  31.10.2008. године у 12 часова у просторијама општинског одбора СПА-а Крушевац, на пригодан начин представљени су Слободан Лазић, нови ВД директор Водовода Крушевац и Смиљковић Мирослав, помоћник градоначелника за комуналне послове.


Са седнице извршног одбора СПС-а Крушевац

У наставку рада извршни одбор је размотрио иницијативу Општинског одбора Демократске странке за одржавање састанка делегација Општинских одбора Демократске странке и Социјалистичке партије Србије, ради разматрања могућности међусобне сарадње и после исцрпне дискусије, једногласно усвојио закључак, да се формира комисија за састанак и да се Демократској странци у Крушевцу пошаље допис следеће садржине:

*СОЦИЈАЛИСТИЧКА ПАРТИЈА СРБИЈЕ
ОПШТИНСКИ ОДБОР СПС КРУШЕВАЦ
БРОЈ:154/08
31.10.2008. године
КРУШЕВАЦ

                                                                                                                     ОПШТИНСКИ ОДБОР ДЕМОКРАТСКЕ СТРАНКЕ

                                                                                                                     -Председнику Општинског одбора-

                                                                                                                       КРУШЕВАЦ

Поштовани,

Подржавамо Вашу иницијативу за одржавање састанка делегација Општинских одбора Демократске странке и Социјалистичке партије Србије, ради разматрања могућности међусобне сарадње.

Усвојена декларација о политичком помирењу и преузимању заједничке одговорности за будућност земље, добра су платформа на којој наши Општински одбори могу да нађу заједнички интерес у давању доприноса развоја нашег Града.

Бројна су питања од обостраног интереса, која се тичу заједничких активности, на успостављању руковођења и праћења рада пре свега Републичких јавних предузећа и државних органа која делују на овом подручју, као и на територији Расинског округа.

Такође, иницијативе и предлози, усмерени на законодавну активност и Национални инвестициони план, од значаја за наше подручје треба да имају подршку наших одбора.

Питања везана за формирање локалне самоуправе у Крушевцу и рад органа Града Крушевца као и Градских јавних предузећа и установа, сматрамо да не могу бити теме разговора.

Предлажем, да се заказани састанак за 01.11.2008. године одложи за наредну недељу, обзиром да је на дан предлога за састанак велики верски празник задушнице, па су наши и ваши активисти заузети.

Слажемо се да се састанак одржи у вашим просторијама у вечерњим сатима следеће недеље.

С поштовањем,

ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНСКОГ ОДБОРА

СПС У КРУШЕВЦУ

Владимир Тасић, с.р.*

Владимир Тасић уручује решење новом ВД - директору
ЈКП ВОДОВОД Крушевац, Слободану Лазићу


Смиљковић Мирослав - помоћник градоначелника
за комуналне послове


Слободан Лазић - ВД директор ЈКП *ВОДОВОД* Крушевац