foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

ЗАОКРУЖИ БРОЈ 2.

ДОБРОДОШЛИ У СПС

Untitled-20.jpg

Спот СПС-ЈС Крушевац 2020

Претрага

Најновије вести

SPS i PUPS - razgovori u Trebotinu - 20.04.2009.
Autor ljuba   
Monday, 20 April 2009
U okviru aktivnosti upoznavanja članstva sa ostvarivanjem predizbornih obećanja rukovodstvo SPS-a i PUPS-a je posetilo mesnu zajednicu Žabare, Trebotin i Mala Vrbnica i upoznalo se sa najznačajnijim komunalnim projektima koje je neophodno realizovati u ovoj MZ.

Vladimir Tasić je prisutne upoznao sa idejom SPS-a da se u konkretnim dogovorima sa članovima SPS-a i PUPS-a upoznaju sa najprečim potrebama meštana MZ Žabare, kako bi se pristupilo realizaciji istih.

Ljuba, Ivan, Vlada i Drakče


Razgovor je bio otvoren i prepun dijaloga

Posle iscrpne i na momente burne diskusuje svih prisutnih članova SPS-a i PUPS-a, zaključeno je da su prioriteti u ovom momentu: Sanacija i proširenja mosta na meševačkom potoku, izgradnja prilaznog puta za groblje u Trebotinu, kao i pomoć u okončanju imovinsko pravnih odnosa oko donacije zemljišta Branka Simića za izgradnju Crkve u Trebotinu.

Predsednik SPS-a Kruševac, Vladimir Tasić je takodje obećao da će SPS pomoći da se osvetli sportski teren u dvorištu osnovne škole u Žabaru i na taj način pomoći da mladi sportisti ove sredine tu organizuju LETNJU LIGU U MALOM FUDBALU:


Vlada, Drakče i Angelina


Aca Radojković - predsednik SPS-a MZ i ostali članovi SPS-a i PUPS-a


Rade Simić - predsednik Mesnog odbora Trebotin izlaže program aktivnosti


Rade i Djuka