foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Претрага

Најновије вести

Социјалистичка партија Србије осећа одговорност и потребу према грађанима Србије да се обрати поводом реакција у медијима последњих дана о серији “Породица”.

Ми социјалисти, са ове временске дистанце можемо да кажемо да је 5. октобар нашој партији донео и добро, реформисали смо се, постали смо јачи, искуснији, са нама су остали поштени људи, чврстих убеђења, прави социјалисти.

Ми смо вратили партију тамо где јој је и место, Социјалистичка партија Србије је данас јака и стабилна партија на политичкој сцени, друга по рејтингу, захваљујући храбрости, одлучности и визионарској политици нашег председника Ивице Дачића.

Заштита националних интереса Републике Србије, борба за права радника, пензионера, младих, бесплатно школство и здравство су наша идеологија. Захваљујући Ивици Дачићу Србија је у међународно право увела израз отпризнавање. Чињеница је да је за време његовог мандата на челу српске дипломатије, 18 земаља повукло признање Косова.

Појединци би требали да се запитају зашто су пристали на пакт са тадашњим ДОС-ом? Шта их је навело на издају председника Србије, председника социјалиста али и Социјалистичку партију Србије?

Себи наново дају за право да искривљено тумаче историјске чињенице и лажном мантром прикривају праву истину. Притом на најјаднији начин ношени фрустрацијом своје деценијске политичке импотентности нападају лидера данашње, модерне, реформисане Социјалистичке партије Србије, али лидера који никада није издао чланство, партију, нити председника ни историјске вредности које је та политика донела. Морамо се данас сетити и речи које је Председник Слободан Милошевић из Хага изговорио на седници Главног одбора странке, „да се мора елеминисати „Пета колона“ предвођена Банетом Ивковићем и његовим саборцима“.

Социјалистичка партија Србија оставиће времену и историји да дају завршну реч и свој суд. Како о породици Милошевић тако и о онима који су га издали, ухапсили и испоручили Хашком трибуналу.

ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА ГО СПС

ВЕСТИ