foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Претрага

Најновије вести

IVICA DAČIĆ KAO PRESEDNIK SPS-a PRVO POSETIO KRUŠEVAC


Ivica Dačić je 09.12.2006. godine, kao prvi posle VII kongresa i od izbora za predsednika Socijalističke partije Srbije, posetio Opštinski odbor SPS-a  u Kruševcu i obratio se prisutnim članovima i simpatizerima sledećim rečima:

*Ovo je prva opština  i prvi opštinski odbor, gde sam ja došao posle kongresa i zaista želim da Vam se zahvalim na srdačnom dočeku i čestitkama. I želim da Vam kažem, nije bitno ko je pobedio na kongresu, najvažnije je da je pobedila Socijalistička partija Srbije, jer smo uspeli da kongres izvedemo potpuno demokratski i da sa njega izadjemo jedinstveni, što znači da je zaista pobedila Socijalistička partija Srbije. Ubedjen sam da smo danas najdemokratskija partija u Srbiji.*


Ivica Dačić se obraća članovima i simpatizerima SPS-aU nastavku je istakao da što se tiče održanog VII kongresa SPS-a , bio je izuzetno uspešan i demokratski, jer je predsednik izabran tajnim glasanjem, medju četiri kandidata. Svi kandidati za predsednika stranke ostaju u stranci i biće kandidati za narodne poslanike SPS-a na narednim izborima, tako da je time sačuvano jedinstvo u stranci i pokazano ostalim takozvanim demokratskim strankam u Srbiji da imati protivkandidata na partiskim izborima nije smrtni greh.

U vezi sa često pogrešno interpretiranim stava SPS-a da niko nema pravo od  strane državnih organa u Srbiji i rukovodećih ljudi, pre svega presednika države Srbije, da se unapred odriče svih vidova borbe za očuvanje Kosova i Metohije u Srbiji, Ivica Dačić je istakao da stav SPS-a nije da se zalaže za rat, već da se istrajnim naporima, uz korišćenje svih raspoloživih sredstava Srbija izbori, kao i sve demokratske zemlje u svetu , za očuvanje svog teritorijalnog integriteta i suvereniteta.

Ivica Dačić je na kraju posebno istakao potrebu da svi birači shvate glavno pravilo da glasajući na izborima, glasaju i za svoje interese.


Ivica Dačić i mladi


Od rane mladosti za SPS


Posetioci sa pažnjom prate izlaganje Ivice Dačića


Doajeni SPS-a Milojević Zdravko i Mandelc Zoran 


Ivica Dačić  i  Ljubodrag Obradović - administrator sajta


Siniša Maksimović sa saradnicima u pripremi za posetu


Zbog velike posete - tražilo se mesto više


Mnogi su do kraja prestajali


SPS ima mladost, a time i budućnost