foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Претрага

Најновије вести

Polugodišnji pomen Slobodanu Miloševiću
Autor ljuba   
Wednesday, 04 February 2009

U Požarevcu, u dvorištu porodične kuće gde je sahranjen, održan je 11.09. 2006. godine polugodišnji pomen Slobodanu Miloševiću pred nekoliko hiljada poštovaoca .

Prisustvovali su gotovo svi vodeći ljudi SPS-a  i to: Ivica Dačić, Zoran Andjelković, Milorad Vučelić, Žarko Obradović, Dušan Bajatović, Branko Ružić, Bogoljub Bjelica, Milutin Mrkonjić, Bojan Kekić itd.


Kruševljani odaju poštu Slobodanu Miloševiću 
(snimak iz arhive - juli 2006)

Nekoliko hiljada poštovaoca Slobodana Miloševića iz cele Srbije došlo je da mu oda polugodišnji pomen.Više delegacija položilo je vence na Miloševićev grob, a medju njima poslanici republičkog parlamenta Milorad Vučelić, Bojan Kekić, Živojin Stevanović i Toma Vušetić, te poslanici u bivšem saveznom parlamentu Milutin Mrkonjić, Dragan Todorović i Milan Janić. Pomenu su prisustvovali predstavnici Udruženja 'Sloboda', kao i funkcioneri Socijalističke partije Srbije [SPS] iz 140 opštinskih odbora te stranke, medju kojima i članovi stranke koji su na pomen došli sa Kosova i Metohije, iz Gračanice i Štrpca. Od porodice prisustvovala je Milica Gajić sa unukom Markom.